Aegon gyorsjelentés a 07.08-ai viharkárok rendezéséről

KGFB vadkárra: Az állam nyitott a javaslatra
2015-07-23
Új partnerünk:  MAPFRE ASISTENCIA
2015-07-26

Kedves Partnerünk!

unnamed (1)A július 8-ai viharos időjárással összefüggésben a mai napig összesen 7.327 db lakossági és 137 db vállalati vagyonmeteorológia kárbejelentés érkezett. Az ügyfeleink által becsült kárösszeg 1.147 M Ft.

A 7.327 db lakossági kárbejelentésből eddig összesen 3.537 db kár rendezése történt meg, így a teljes feldolgozottság 48,27% (a mai bejelentések nélkül 58,16%). A 3.537 db lerendezett kárból 2.857 db gyorsított eljárás keretében, telefonon szemle nélkül került lerendezésre.

A kárrendezés során az Aegon lakásbiztosítási feltételei alapján, de a legkedvezőbb szabályzati elv szem előtt tartásával járunk el, minden lehetséges esetben az ügyfél javára eltérve.

A kárbejelentések (melyek száma a levél megírása közben átlépte a 8.000 db-ot) feldolgozása folyamatosan zajlik az Aegon Magyarország Biztosítónál. A biztosító zavarmentes működését kárszakértő kollégáink átirányításával, hétvégi munkavégzéssel, ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartásának meghosszabbításával és telefonos ügyfélszolgálatunk létszámának növelésével folyamatosan tudjuk biztosítani. A bejelentett károk rendezése mellett sms és e-mail üzenetben, valamint telefonon keresztül is folyamatosan tájékoztatjuk azon ügyfeleinket, akiket a kárszakértő kollégáink még nem tudtak személyesen felkeresni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

SOCIALICON