Aegon nyugdíjbiztosítással ajándék tablet

Új partnerünk:  MAPFRE ASISTENCIA
2015-07-26
Az ASTRA biztosítottjaitól beszedett baleseti adó visszatérítése
2015-12-09

Kössön online Aegon Relax nyugdíjbiztosítást november 30-ig, és az akció feltételei szerint* az Aegon Biztosító egy Samsung táblagépet ad ajándékba.

Kattintson a Mentor Kft. honlapján az Ajánlott biztosítási módozatokon belül az Aegon nyugdíjbiztosítás menüpontra, hogy néhány adat kitöltésével megköthesse nyugdíjbiztosítását és emellé Öné legyen a Samsung táblagép.

Az Aegon Relax nyugdíjbiztosítás legfontosabb előnyei:

20%-os adójóváírás: a magyar állam a megtakarítások után maximum 20%-os adójóváírást biztosít, évente 130 000,- Ft-t. Használja ki!

A befektetési kockázat a Biztosítót terheli: a nyugdíjbiztosítás kockázatmentes az Ön számára, hiszen a befektetési kockázat a Biztosítót terheli.

Garantált hozam: az Aegon Biztosító évi 2%-os biztos hozamot garantál megtakarításaira. Ha tényleges hozam meghaladja ennek mértékét, akkor az is 100%-ban jóváírásra kerül az Ön számára.

A Garantált hozam mellé garantált tablet akció részletes feltételei:

2015. október 1-től 2015. november 30-ig az aegondirekt.hu weboldalon Aegon Relax Nyugdíjbiztosítás díjszámítással szerződők számára az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyugdíjbiztosítási akciót hirdet “Garantált hozam mellé garantált tablet” címmel az alábbiak szerint.

Az akcióban részt vehet bármilyen magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, legalább 18 éves magyar állampolgár, aki a biztosítási feltételekben foglaltak szerint Aegon Relax Nyugdíjbiztosítás kötésére jogosult. Az akció keretén belül minden felhasználó, aki érvényesen legalább 10.000 forint havidíjas, új Aegon Relax nyugdíjbiztosítási szerződést köt online az Aegondirekt.hu oldalon, a biztosítás a kockázatviselés kezdetét követő 31. napon élő és díjjal rendezett, továbbá a szerződés első három havi díja beérkezik a Biztosítóhoz, az garantált ajándékban részesül.

Az ajándékot az akciós feltételek teljesülése után juttatjuk el a szerződőnek a szerződővel történő telefonos egyeztetésnek megfelelően.

Az ajándék egy Samsung Galaxy 3 (T113) táblagép (vagy beszerzési nehézségek esetén, teljesítményben azonos, más márkájú táblagép, vagy az ajándék értékének megfelelő vásárlási utalvány), amely a következő főbb paraméterekkel rendelkezik: Android op. rendszer, 1 GB RAM, 8 GB memória, kamera, wifi. Az ajándékba adott tabletek hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén a szervezőt nem terheli felelősség.

Az akció kizárólag új Aegon Relax Nyugdíjbiztosításra vonatkozik, már meglévő Aegon nyugdíjbiztosítási szerződés átdolgozásával vagy módosításával nem lehet részt venni az akcióban. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ismerje meg a biztosítási feltételeket azért is, mivel a szerződést – bármelyik fél – csak a biztosítási szabályzatban meghatározott módon szüntetheti meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

SOCIALICON